Υπόθεση Παντελίδη: Νέα μαρτυρία από ιατροδικαστή – «Είμαι 1000% σίγουρος ότι οδηγούσε η Φρόσω Κυριάκου»

Την άποψή του, ότι η Φρόσω Κυριάκου ήταν η οδηγός του μοιραίου τζιπ που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, εξέφρασε ενώπιον του δικαστηρίου ο ιατροδικαστής και μάρτυρας της οικογένειας του τραγουδιστή, Αν. Θεοδωρίδης.

«Ξεκάθαρα καταθέτω, είμαι 1000% σίγουρος ότι οδηγός ήταν η κυρία Ευφροσύνη Κυριάκου, πράγμα που προκύπτει από το κάταγμα της στο βραχιόνιο οστό που εμφανίζεται στον οδηγό που δεν φοράει ζώνη, λόγω του τιμονιού που κρατάει» κατέθεσε ο ιατροδικαστής Αν. Θεοδωρίδης και μάρτυρας της οικογένειας του Π. Παντελίδη ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου.

Οπως σημείωσε, επαναλαμβάνοντας τη θέση της οικογένειας:«Με τέτοιο ποσοστό αλκοόλης, θα καταλάβω από χιλιόμετρα ότι δεν είναι ικανός να οδηγήσει. Δεν θα μπορούσε να οδηγήσει. Δεν θα μπορούσε να βάλει το κλειδί στο αυτοκίνητο και αν το βάλει, θα πέσει μετά από δέκα μέτρα» υποστήριξε. Επιπλέον, ανέφερε ως βασικό στοιχείο που καταδεικνύει ότι ο Π. Παντελίδης δεν οδηγούσε, είναι το ότι το μόνο ίχνος αίματος που εντοπίστηκε στον αερόσακο του συνοδηγού ανήκε στον τραγουδιστή, ενώ δεν βρέθηκε κανένα ίχνος dna της Φρόσως Κυριάκου στην ίδια θέση. «Δεν μπορεί να μην υπάρξει αυτού που καθόταν στην πλευρά του συνοδηγού, ενώ έχει βρεθεί του Παντελίδη» σημείωσε.

Νωρίτερα, κατέθεσε στο δικαστήριο και ο πατέρας της Φρόσως Κυριάκου, ξεκινώντας από τα όσα του είπε η κόρη του για το δυστύχημα. «Στη διαδρομή έλεγαν κουβέντες και πειράγματα. Δεν θυμάται να αναπτύχθηκε ταχύτητα. Κοιτούσε κινητό της την ώρα της σύγκρουσης. Ο Παντελίδης ανέπτυξε ταχύτητα κάποια στιγμή, ίσως πειράζοντας τη Μίνα όταν του είπε να μη τρέχει…» υποστήριξε, εξηγώντας ότι σήμερα η κατάσταση της υγείας της έχει επανέλθει: «Νοσηλεύθηκε 6 νύχτες και σήμερα έχει επανέλθει σε μεγάλο βαθμό αλλά έχει ψυχολογικά τραύματα. Δεν εργάζεται και μένει μαζί μας. Δούλεψε σε ένα προστατευμένο περιβάλλον για λίγο διάστημα περισσότερο για να ξεπεράσει τα ψυχολογικά προβλήματα» Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται τους επόμενους μήνες.  

ΠΗΓΗ: https://www.real.gr/koinonia/arthro/ypothesi_pantelidi_nea_martyria_apo_iatrodikasti_eimai_1000_sigouros_oti_odigouse_h_froso_kyriakou-803104/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply