κ.Λύρο σταματήστε να βλέπετε παντού εχθρούς γύρω σας

Στο χθεσινό συμβούλιο ο κ. Λύρος ζητούσε από το δημοτικό συμβούλιο να καταγγείλει τον Δήμαρχο Αγρινίου διότι δεν εφάρμοσε την υπουργική απόφαση ( Σκρέκα).

Σύσσωμη η αντιπολίτευση τάχτηκε εναντίον αυτής της κίνησης και ζήτησε από τον Δήμαρχο κ.Λυρο να προσπαθήσει να έχει καλές σχέσεις με τους όμορους Δήμους και να ζητήσει την βοήθεια τους ώστε να λυθεί το πρόβλημα με τα σκουπίδια στον Δήμο Μεσολογγίου.

Κατά την διάρκεια του Δημοτικού συμβουλίου ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Αγαθάγγελος Κότσαλος, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Σπύρος Βασιλείου και ο κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος είπαν στον κ.Λύρο ότι είχαν πληροφόρηση από την επόμενη κιόλας ημέρα ο κ.Παπαναστασίου θα έστελνε ένα απορριμματοφόρο για την περισυλλογή των σκουπιδιών στον Δήμο Μεσολογγίου, δείχνοντας ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ των δύο πόλεων του Νομού μας.

κ.Δήμαρχε όταν σας δίνουν χέρι βοηθείας, το αρπάζεται γερά και κρατιέστε από αυτό. Σταματήστε να σπέρνετε την διχόνοια μεταξύ των δύο πόλεων, δεχτείτε την βοήθεια που σας προσφέρουν λύνοντας το πρόβλημα που ταλανίζει τον Δήμο μας.

Αφήστε μια απάντηση