Εισέβαλαν σε… στρατόπεδο για να κλέψουν μέταλλα

Συνελήφθησαν δύο άντρες 24  και 30 ετών.

Περίσσευε το θράσος σε δυο «κυνηγούς» μετάλλων, που δεν δίστασαν να τρυπώσουν μέρα- μεσημέρι στο… στρατόπεδο όπου εδρεύει το 304 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσης, στην περιοχή Άγιος Γεώργιος στο Βελεστίνο για να αρπάξουν διάφορα σίδερα.  Όμως, εντοπίστηκαν από τον στρατιώτη στην σκοπιά.

Αμέσως ενημερώθηκε για την εισβολή η περιπολία του στρατοπέδου και πολύ γρήγορα έφτασαν αστυνομικοί του τμήματος Ρήγα Φεραίου που συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τους δύο Ρομά ηλικίας 30 και 24 χρόνων, οι οποίοι έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές με παρόμοιες κλοπές μετάλλων. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου τους άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής από κοινού και τους παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο.

Εισβολή σε φωτοβολταϊκό πάρκο στα Τρίκαλα

Έναν περιφραγμένο χώρο στον οποίο κατασκευάζεται φωτοβολταϊκό πάρκο σε περιοχή των Τρικάλων διέρρηξαν τρεις Έλληνες «κυνηγοί» χαλκού το μεσημέρι της Τετάρτης και ξήλωσαν από την ηλεκτρολογική εγκατάσταση καλώδια μήκους 50 μέτρων. Μετά από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν την Πέμπτη δύο από τους δράστες να κινούνται με το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο φόρτωσαν τα κλοπιμαία και τους συνέλαβαν. Το όχημα κατασχέθηκε και σε βάρος των συλληφθέντων που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων και του συνεργού τους που δεν εντοπίστηκε στα όρια του αυτοφώρου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

ΠΗΓΗ: https://www.protothema.gr/greece/article/1206437/eisevalan-se-stratopedo-gia-na-klepsoun-metalla/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1643495997

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση