Πάτρα: «Αν έχουμε έγκλημα θα έχουμε το μεγαλύτερο κοινωνικό γεγονός της 100ετίας»

Με κομμένη την ανάσα όλη η χώρα για το θρίλερ της Πάτρας – Στάση αναμονής και εμπιστοσύνη στις Αρχές – Το πόρισμα των ιατροδικαστών και μετά αναλαμβάνει ο εισαγγελέας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, με τις Αρχές να προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος στο θρίλερ.

«Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, αλλά χρειάζεται και μια ψυχιατρική αξιολόγηση» σχολίασε ο καθηγητής Ψυχιατρικής, Θάνος Ασκητής μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Πάντως, αν έχουμε έγκλημα θα έχουμε το μεγαλύτερο κοινωνικό γεγονός της τελευταίας 100ετίας, αν είναι τριπλό φονικό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν θέλουμε να πούμε τίποτα παραπάνω, γιατί θα εκτεθούμε και απέναντι στον εαυτό μας και απέναντι στην κοινωνία», κατέληξε ο κ. Ασκητής .

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που να δείχνουν ότι ο θάνατος των τριών παιδιών στην Πάτρα είναι έγκλημα, ούτε και ποιος τέλεσε το έγκλημα», είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης ζητώντας ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση και εμπιστοσύνη στις Αρχές.

Όπως ανέφερε, αυτή την στιγμή υπάρχουν δύο δικογραφίες, η μία από τον εισαγγελέα που ζητά από την αστυνομία συγκεκριμένα πράγματα και η άλλη μια αυτεπάγγλετη προανάκριση για τον θάνατο του τρίτου παιδιού.

«Η αστυνομία περιμένει ακόμη τις πραγματογνωμοσύνες, τις ιστολογικές και τις τοξικολογικές εξετάσεις, θα πρέπει να λάβει όλα τα στοιχεία. Αν θέλετε την άποψή μου, τη λύση θα την δώσει ο εισαγγελέας», επισήμανε ο κ. Καλλιακμάνης.

«Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τέλους αν ο εισαγγελέας διατάξει συλλήψεις σύμφωνα με τα στοιχεία, αν αυτά προκύψουν, μέχρι τώρα δεν έχουμε κάτι τέτοιο, περιμένουμε τα στοιχεία», σημείωσε και πρόσθεσε πως η αστυνομία λειτουργεί μεθοδικά.

«Άλλο η δημοσιογραφική έρευνα που πολλές φορές έχει αποκαλύψει πολλά», πρόσθεσε, αλλά η αστυνομία λειτουργεί διαφορετικά.

ΠΗΓΗ: tromaktiko.gr

Αφήστε μια απάντηση