Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια κ. Λύρο – Το έργο είναι της Περιφέρειας

Αν κρίνουμε από την ανάρτηση του Δημάρχου για την διαμόρφωση του προαυλίου χώρου στο 2ο Δημοτικό Μεσολογγίου, ένα συμπέρασμα βγάζουμε!!! Θράσος στο μεγαλείο του!!! Προσπαθεί να οικοιοποιηθεί το έργο της Περιφέρειας.

Για το λόγο το αληθές μετά από αίτημα των εκπαιδευτικών του συγκεκριμένου σχολείου και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων προς τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και αφού είχε προηγηθεί δέσμευση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Θανάση Μαυρομάτη στον Αγιασμό, η Περιφέρεια και μόνο προχώρησε όλες τις διαδικασίες και ανέλαβε εξολοκλήρου την διαδικασία διαμόρφωσης του εξωτερικού χώρου (υλικά, μηχανήματα κτλ).


Από την Περιφέρεια ζητήθηκε με έγγραφο στο Δήμο η έγκριση των εργασιών και η επίβλεψη από μηχανικό του Δήμου, γιατί τα σχολεία ανήκουν αποκλειστικά στην αρμοδιότητα του Δήμου.Την τελευταία στιγμή ο Δήμος έστειλε την έγκριση, χωρίς καν να ορίζει στο έγγραφο επιβλέπων μηχανικό.


Μακάρι ο Δήμαρχος να είχε δείξει και την ανάλογη ευαισθησία στα αιτήματα των Διευθυντών Σχολικών μονάδων που μέσω του συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσολογγίου “Κωστής Παλαμάς” του είχαν επιδοθεί τον Ιούνιο του 2022 και μέχρι τώρα δεν έχει γίνει το παραμικρό.


Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, για να γνωρίζουν οι δημότες ποιοι παράγουν ουσιαστικό έργο!!!

Αφήστε μια απάντηση