Στις 12 Οκτωβρίου δικάζεται στο Μεσολόγγι ο οδηγός της τραγωδίας με τους δύο νεκρούς στο Νεοχώρι

Για την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου έχει προσδιοριστεί η δίκη για την υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στις 14 Οκτώβρη του 2018 στο Νεοχώρι με θύματα δυο 29χρονους, την Στεφανία Μουλαρά και τον Άκη Κάκο.

Τέσσερα χρόνια μετά τον τραγικό χαμό των δύο νέων και μετά από τρεις αναβολές και εφόσον δεν ζητηθεί άλλη αναβολή ή δεν προκύψει κάτι άλλο, θα ζωντανέψει στο Τριμελές Δικαστήριο του Μεσολογγίου το τραγικό περιστατικό.

Υπενθυμίζεται ότι το δυστύχημα συνέβη, όταν τέσσερι φίλοι, μετά από νυχτερινή διασκέδαση, θέλησαν να κάνουν μια βόλτα προς το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής Νεοχωρίου με το αυτοκίνητό τους. Δυστυχώς όμως το αυτοκίνητο έπεσε στον αύλακα άρδευσης και οι δυο νέοι βρήκαν τραγικό θάνατο.

Το μοιραίο αυτοκίνητο οδηγούσε ο νεαρός που σώθηκε από το τροχαίο και όπως αναφέρει η οικογένεια της αδικοχαμένης Στεφανίας, που βιώνει ένα δράμα όλα αυτά τα χρόνια, ο οδηγός δεν διέθετε άδεια οδήγησης, ενώ σύμφωνα με έγγραφο της δικογραφίας είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, όμως η μέτρηση δεν έγινε άμεσα αλλά έξι ώρες αργότερα, πράγμα που κατά την άποψη της οικογένειας της Στεφανίας αποτελεί εγκληματική παράλειψη.

Πηγή

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply