Τι ισχυρίζεται ο 27χρονος αστυνομικός για τον βιασμό της 19χρονης

Τη δική τους εκδοχή δίνουν οι δύο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι συνελήφθησαν και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης στο ΑΤ Ομονοίας.

“Υπήρξε έντονο φλερτ στο Θησείο από την κοπέλα. Εκείνη επιδίωξε τη γνωριμία μαζί μου και το έκανε αυτό μπροστά και στους άλλους αστυνομικούς που ήταν παρόντες”. Αυτό ισχυρίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες του TheToc, ο 27χρονος αστυνομικός που συνελήφθη μαζί με έναν 24χρονο συνάδελφό του.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια, ούτε από την ιατροδικαστική εξέταση, αλλά ούτε και από την κατάθεση της καταγγέλλουσας προκύπτουν ξεκάθαρα στοιχεία βιασμού. Σε βάρος των δύο αστυνομικών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό από από Εισαγγελέα, με τους ίδιους να υποστηρίζουν ότι όλα έγιναν συναινετικά.

Κάμερες ασφαλείας από ξενοδοχείο της οδού Βερανζέρου έχουν καταγράψει την εικόνα της νεαρής με τους εμπλεκόμενους αρχικά σε καφετέρια κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα, στη συνέχεια την είσοδό του, αλλά και την έξοδο της 19χρονης στις 00:13 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Η κοπέλα περιέγραψε ακριβώς το χώρο των αποδυτηρίων όπου σύμφωνα με τα όσα είπε τη βίασαν διαδοχικά οι δύο άνδρες, ενώ υπάρχουν ίχνη που εντοπίστηκαν στο δωμάτιο από αιμορραγία.

Ο γιατρός της 19χρονης που την εξέτασε λίγες ώρες μετά το συμβάν την προέτρεψε να προχωρήσει σε καταγγελία.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του 27χρονου αστυνομικού, υπάρχει συνομιλία της νεαρής με φίλη της λίγο μετά το καταγγελόμενο περιστατικό, όπου περιγράφει την συνεύρεση της με τους κατηγορούμενους χωρίς να κάνει λόγο για βιασμό.

Παράλληλα οι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι στο Τμήμα βρίσκονταν τουλάχιστον 10 άτομα την ώρα του καταγγελόμενου βιασμού. Στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, έχει σταλεί κάμερα που είχε ενσωματωμένη πάνω στη στολή του ο ένας από τους δύο αστυνομικούς, όπως προβλέπεται από τη νέα νομοθεσία, όμως δεν έχει καταγράψει κάτι.

Οι δύο άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, ενώ σε βάρος τους έχει διαταχθεί η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής.

Πηγή

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση