Σπ. Λιβανός: Αν οι εκλογές γίνουν την Κυριακή των Βαΐων στην Αιτωλοακαρνανία θα έχουν πρόσθετο συμβολισμό

«Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αναβαθμίσει τη χώρα και έχει προσδώσει στην Ελλάδα ένα άλλο κύρος από αυτό που κληρονόμησε, παρά τις αλλεπάλληλες δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει και συνεχίζει να αντιμετωπίζει η χώρα λόγω της διεθνούς κρίσης. Αυτός είναι και ο λόγος που οι πολίτες θέλουν να τον συναντήσουν από κοντά, έρχονται στις περιοδείες που πραγματοποιεί σε όλη την περιφέρεια», ανέφερε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Σπήλιος Λιβανός σε συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή του Action 24

Σύμφωνα με τον κ. Λιβανό «προβλήματα υπάρχουν φυσικά και η κυβέρνηση το γνωρίζει καλά και κάνει ό,τι είναι δυνατόν μέσα στα πλαίσια των δημοσιονομικών δυνατοτήτων της χώρας, για να στηρίζει την κοινωνία, ιδιαίτερα τους πιο ευάλωτους.Οι πολίτες, καθ οδόν προς τις εκλογές στο τέλος της τετραετίας, βλέπουν, συγκρίνουν το έργο της σημερινής κυβέρνησης αλλά και τον πρωθυπουργό με τους αρχηγούς των υπολοίπων κομμάτων. Εκεί θα κριθούν οι εκλογές. Στο ποιος θέλουμε να μας κυβερνήσει».

Ερωτώμενος σχετικά ο κ. Λιβανός απάντησε και για το ενδεχόμενο διεξαγωγής εκλογών την Κυριακή των Βαΐων: «Αν οι πρώτες εκλογές γίνουν την Κυριακή των Βαϊων, όπως με ρωτάτε, τότε, επειδή όπως ξέρετε εμείς στην Αιτωλοακαρνανία γιορτάζουμε και την Εξοδο του Μεσολογγίου, θα έχει έναν πρόσθετο συμβολισμό : Την έξοδο από την τοξικότητα και το κλίμα διχασμού που συστηματικά προσπαθεί να καλλιεργήσει η αντιπολίτευση. Εύχομαι μέχρι τότε, θα οδεύουμε και προς το τέλος του πολέμου, ο οποίος επέφερε πολλά προβλήματα στις ευρωπαϊκές κοινωνίες και φυσικά και στη δική μας».

Αφήστε μια απάντηση