Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 16χρονου αθλητή πυγμαχίας Βασίλη Τόπαλου

Με χειροκροτήματα έγινε η εξόδιος ακολουθία του 16χρονου πυγμάχου. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην κηδεία του Βασίλη Τόπαλου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στον Ασπρόπυργο.

Οι συναθλητές του τον αποχαιρέτησαν φορώντας λευκές φόρμες και κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα. Η οικογένεια και οι συγγενείς του αθλητή είναι συντετριμμένοι από τον ξαφνικό χαμό του, ενώ οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προήλθε ο θάνατός του συνεχίζονται.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τον αθλητή και ανακοίνωσε ότι θα δημιουργηθεί βραβείο «Βασίλης Τόπαλος» προς τιμήν του 16χρονου και θα δίνεται και υποτροφία σε έναν αθλητή κάθε χρόνο.

Φωτογραφίες και βίντεο από την κηδεία:

Το τραγικό περιστατικό συνέβη μετά την τελευταία προπόνηση του Βασίλη Τόπαλου, στις 16 Δεκεμβρίου, όπου πήγε στα αποδυτήρια για να ρίξει νερό στο πρόσωπό του. Εκεί ζαλίστηκε, λιποθύμησε και έπεσε με το κεφάλι σε μαρμάρινη επιφάνεια. Την ώρα της πτώσης δεν υπήρχε κάποιος άλλος στο χώρο και έτσι δεν υπάρχει κάποιος μάρτυρας να περιγράψει στις Αρχές πως ακριβώς έγινε το συμβάν.

newsbomb.gr

Αφήστε μια απάντηση