Ο Εργολάβος 78

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

ΔΕΥΑΜ το θέατρο του παραλόγου

Σοβαρό πρόβλημα έχει δημιουργηθεί με τα ακάθαρτα νερά από τις αποχετεύσεις τα οποία βγαίνουν από τα φρεάτια της ΔΕΥΑΜ στην περιοχή του Αγ. Δημητρίου.

Δημότης καλούσε επί μία εβδομάδα στο τηλεφωνικό κέντρο της ΔΕΥΑΜ ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί αλλά κανείς δεν ανταποκρίνεται και με το πρόβλημα να παραμένει ως έχει!

Η ΔΕΥΑΜ πλέον βρίσκεται σε αποσύνθεση και με τον αντιπρόεδρο του Νομικού Προσώπου να προβαίνει σε δηλώσεις τονίζοντας τα προβλήματα που ήδη όλοι γνωρίζουν αλλά δεν αναφέρθηκε πουθενά ποιες ήταν οι ενέργειες του ώστε να δωθούν λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν τόσα χρόνια το νομικό πρόσωπο…

Αλλά τι να πει κανείς… Κάποιοι βολεύονται με ένα αυτοκίνητο γιατί ζούμε στην εποχή που είναι ακριβά και τα καύσιμα, με ένα κινητό τηλέφωνο και με ένα μικρό μηνιάτικο…

Δύο μήνες απλήρωτοι οι υπάλληλοι των ΚΔΑΠ – Το παγοδρόμιο πληρώθηκε στην ώρα του!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπάλληλοι των ΚΔΑΠ του δήμου, έχουν να πληρωθούν δύο μήνες από το νομικό πρόσωπο. Βέβαια αυτό δεν μας προξένησε κάποια έκπληξη διότι αυτό είναι ένα σύνηθες φαινόμενο για τον κ. Καρατσόλη. Ο οποίος το δικό του μισθό χωρίς καμία απόφαση τον παίρνει στην ώρα του.

Να πούμε ότι ο κ. Καρατσόλης προτίμησε να εξοφλήσει τον κάτοχο του “παγωμένου” παγοδρομίου αλλά και του καρουζέλ σε λιγότερο από ένα μήνα και με τους υπαλλήλους της κοινωφελούς να μένουν απλήρωτοι και να μην μπορούν να καλύψουν ούτε τις βιοποριστικές τους ανάγκες.

Επίσης να προσθέσουμε ότι το μόνο σίγουρο κ. Καρατσόλη είναι πως με αυτές τις ενέργειες θα είστε σίγουρα για άλλα δέκα χρόνια πρόεδρος του Νομικού Προσώπου ώστε να τελειώσετε το έργο που έχετε αναλάβει που είναι… Η πλήρης διάλυση του Νομικού Προσώπου…..

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

1. Σταματηστε τους εκβιασμούς για να φτιάξετε ψηφοδέλτιο και πληρώστε τον κόσμο. Τελευταία γίναμε μάρτυρες καταγγελιών ότι προμηθευτές του Δήμου προκειμένου να πληρωθούν θα πρέπει να μπουν στο ψηφοδέλτιο. Φυσικά κανείς δεν δέχεται αφού αφενός υπάρχει αξιοπρέπεια και αφετέρου κανείς δεν ανεβαίνει σε καράβι που έχει ήδη βουλιάξει.

2. Αληθεύει ότι φέρελπις πολιτικός που διεκδικεί τον Δημαρχιακό θώκο αρχικά έψαχνε χρηματοδότες – χορηγούς αλλά εσχάτως ψάχνει χρήμα με “οποιοδήποτε κόστος”. Εμείς να του πούμε ότι το χρήμα δεν είναι το παν.

καλό βράδυ, ανανεώνουμε ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή!

Visited 39 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση