Μήνυση σε βάρος απόστρατου αστυνομικού καταθέτει ο Τ. Θεοδωρικάκος

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη πρόκειται να μεταβεί στον εισαγγελέα προκειμένου να υποβάλει μήνυση στον απόστρατο αστυνομικό που κατήγγειλε συγκάλυψη σε υπόθεση του γιου του.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος έκανε γνωστή την πρόθεσή του στον τηλεοπτικό αέρα του ANT1 κάνοντας γνωστό πως «πάω στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τον απόστρατο αξιωματικό για τη συκοφαντία του».

Ο υπουργός τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση μετά από μπαράζ δημοσιευμάτων που τον εκθέτουν τόσο για τις «προνομιακές» σχέσεις αξιωματούχων της ΕΛ.ΑΣ. με το οργανωμένο έγκλημα, όσο και για την υπόθεση που αφορά σε καταγγελία συγκάλυψης υπόθεσης που αφορούσε τον γιο του.

Παρά την προσπάθεια του Μαξίμου να υποβαθμιστεί και να θαφτεί ακόμη ένα ζήτημα που δημιουργεί ερωτήματα, νέα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ έρχονται να ταράξουν τα νερά.

Σύμφωνα με χθεσινό ρεπορτάζ από το Mega, το οποίο επέφερε δεύτερο συνεχόμενο χτύπημα στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων επικρατεί πραγματικός αναβρασμός με στελέχη να καταγγέλλουν ότι τα τελευταία 24ωρα, μετά τις 26 Ιανουαρίου, έχει ξεκινήσει ένα είδος πογκρόμ.

ΒΙΝΤΕΟ

Αστυνομικοί αναφέρουν ότι έχουν φτάσει στα όριά τους, καθώς η νέα διοίκηση δίνει λευκά χαρτιά και απαιτεί να υπογράψουν δηλώσεις ότι επιθυμούν να αποχωρήσουν από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Προσθέτουν δε ότι έχουν δεχθεί απειλές όπως «θα σε τελειώσω» και «θα σε διώξω από το σώμα».

Αυτές οι καταγγελίες έρχονται στο φως λίγα 24ωρα μετά τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ., αλλά και μετά την κατάθεση του αξιωματικού για την υπόθεση που αφορά στον γιο του Τάκη Θεοδωρικάκου.

Σχετικά με το περιστατικό του Αμαρουσίου, κατά το οποίο μια παρέα νεαρών, ανάμεσά τους και ο γιος του υπουργού, φέρονται να πιάστηκαν με ναρκωτικά, αλλά να αφέθηκαν ελεύθεροι με παρέμβαση του τότε αρχηγού της αστυνομίας,  τα πρόσωπα κλειδιά δεν έχουν κληθεί ακόμη να καταθέσουν στο Εσωτερικών Υποθέσεων.

efsyn.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση