Ο Εργολάβος 80

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Ο κ. Λύρος μοιράζει extra δημοτικό χρήμα για τους ειδικούς συνεργάτες του!

Ψάχνοντας στη διαύγεια ψαρεψαμε μία απόφαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου όπου συνοπτικά θα σας αναφέρουμε τα εξής:

Ο πρώην Δήμαρχος κ. Κατσούλης είχε καταδικαστεί για θέματα που αφορούσαν τον Δήμο (χωράφια στην κατοχή) και θέλησε να κάνει αναίρεση της ποινής στον Άρειο Πάγο.

Ο κ. Κατσούλης αιτήθηκε στον Δήμο ώστε να του καλυφθούν τα έξοδα ( παράβολο περίπου 2500 ευρώ και τον δικηγόρο που πρέπει να είναι παρ’ Αρείω Πάγω).

Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου έχει νομικό σύμβουλο τον κ. Χουλιαρα ο οποίος είναι παρ’ Αρείω Πάγω. Βέβαια ο κ. Δήμαρχος με απόφαση του τον απάλλαξε δίνοντας την δουλειά σε ειδικό συνεργάτη τον κ. Παπουτσάκη, ο οποίος θα πληρωθεί από δύο μεριές το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ωραία η διαχείριση του δημοτικού χρήματος κ. Λύρο.

κ. Δήμαρχε να σας ρωτήσουμε αν το έχετε ξανά κάνει παρόμοιες κινήσεις και για άλλους αιρετούς όπου έχουν δικαστικές διαμάχες για τον δήμο;

Επίσης να ρωτήσουμε τον κ. Δήμαρχο αν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με τον πρώην Δήμαρχο;

Κώστα “θεέ” πάρε την ΠΑΕ! Μάλλον όχι… Πάρε την Δευτεροβάθμια!

Τα λέγαμε; Τα λέγαμε! και τα ξανά είπαμε! Δεν μας άκουγες κυρ.Κώστα. Μετά την λήξη της θητείας της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής όπου εκτελούσες χρέη Προέδρου, τρεις (3) ήταν οι αποφάσεις που σου υπέδειξαν οι νομικοί σύμβουλοι – συνεργάτες τις οποίες ψήφισες εσύ και δημοτική σου ομάδα ως (νομότυπες) και τις αποστείλατε στην αποκεντρωμένη διοίκηση, οι οποίες ακυρώθηκαν και οι τρεις (3) καταλήγοντας πάλι σε εσένα έπειτα από τρεισήμισι μήνες, αφήνοντας χωρίς χρήματα τα σχολεία του δήμου μας ούτε για τα αναλώσιμα.

Να σημειωθεί ότι η αντιπολίτευση σύσσωμη φώναζε πως αυτή η διαδικασία για την εκλογή του προέδρου της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής είναι παράνομη και ότι θα ακυρωθεί. Εσείς βέβαια λέγατε πως θα αναλάβετε την πολιτική ευθύνη αν ακυρωθεί η απόφαση. Περιμένουμε να το δούμε λαλίστατε κ. Δήμαρχε με μία δήλωση σας. ( Για τις αποτυχημένες επιλογές σας)

Άθλιες συνθήκες στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αιτωλικού – κ. Σωτηρακόπουλε ξέρετε κάτι;

Σε χαοτική κατάσταση βρίσκεται το 3ο Δημοτικό σχολείο Αιτωλικού. Οι εικόνες θυμίζουν σχολείο τριτοκοσμικής χώρας με τους μαθητές και τους δασκάλους να κάνουν μάθημα σε αίθουσες όπου το κρύο και το νερό της βροχής να μπαίνει από παντού.

Ο κ. Σωτηρακόπουλος όπου είναι δημοτικός σύμβουλος της ενότητας Αιτωλικού αλλά και κάτοικος της πόλης έχει λάβει γνώση του προβλήματος έπειτα από σωρεία καταγγελιών της Διευθύντριας κα. Όλγας Κιτέα αλλά και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Παρόλα αυτά ο κ. Σωτηρακόπουλος ως πρόεδρος της πρωτοβάθμιας επιτροπής δεν έχει δώσει καμία λύση αφήνοντας τα προβλήματα να διαιωνίζονται.

Πρώτο φαβορί για να καταλάβει την βουλευτική έδρα του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία η Χριστίνα Σταρακά

Πολύ δυνατά ξεκίνησε τον προεκλογικό της αγώνα για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές η κα. Χριστίνα Σταρακά. Καθημερινές είναι οι επαφές με στελέχη και φίλους του κόμματος. Η κα. Σταρακά διοργανώνει πολιτική ομιλία στις 15/02 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00μμ στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου δείχνοντας ότι είναι το απόλυτο φαβορί για να καταλάβει την βουλευτική έδρα του ΠΑΣΟΚ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

1. Ποιος είναι αυτός που έχει υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές; Ο Δήμαρχος πάντως την έχει στο συρτάρι του την υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση… Αυτός πάντως λέει ότι κατεβαίνει. Ποιος λέει ψέματα και ποιός λέει αλήθεια; Λαγέ!

2. Για να μην ξεχνιόμαστε… Ποιος έδωσε και ποιος πήρε τα φουντούνια στις δημοτικές εκλογές του 2019;

3. Καλύτερα να παίζεις το όργανο τραγουδώντας παρά να γράφεις ασυναρτησίες και να εκθέτεις κόσμο. Για καμία τρομπέτα καλός είσαι… Ως εκεί όμως, τίποτα παραπάνω!

4. Άλλη μία κίνηση καλής θέλησης από την Περιφέρεια και συγκεκριμένα από την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κα. Μαρία Σαλμά στην οποία αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Η κα. Σαλμά ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα λυκείου της πόλης μας, το οποίο είχε ξεμείνει από χαρτί Α4 και μέσα σε δύο ώρες η Αντιπεριφερειάρχης έδωσε λύση στο πρόβλημα.

* Ο Κώστας ο Δευτεροβάθμιος είναι εδώ; Ακούει τα προβλήματα που υπάρχουν όπου τα έχει δημιουργήσει αυτός και η παρέα του…

Καλό σας βράδυ, ανανεώνουμε ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή.

Αφήστε μια απάντηση