Ευχαριστίες του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Μεσολογγίου στο Σπ. Λιβανό

Ο Διευθυντής, ο σύλλογος διδασκόντων και η μαθητική κοινότητα του 1ου Γενικού Λυκείου Μεσολογγίου, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον συμπολίτη μας και Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κ. Σπήλιο Λιβανό για την κατασκευή γηπέδου μπάσκετ στον αύλειο χώρο του σχολείου μας.


Ο κ. Λιβανός, κατά την επίσκεψή του πριν από λίγο καιρό στο 1ο Λύκειο, ενημερώθηκε για τα πολλαπλά προβλήματα του σχολείου και έγινε δέκτης των αιτημάτων που του υπέβαλε ο Διευθυντής κ. Κωνσταντίνος Μπλαχούρας.


Ένα από αυτά, ήταν και η κατασκευή του γηπέδου μπάσκετ στο προαύλιο, χώρος που χρησιμοποιείται τόσο από τους μαθητές των τριών (3) σχολείων που συναυλίζονται, όσο και από αθλητικούς συλλόγους αλλά και ερασιτέχνες παίκτες της πόλης.


Χωρίς πολλά λόγια, χωρίς έγρραφα και διατυπώσεις, ο κ. Λιβανός ανταποκρίθηκε ΑΜΕΣΑ και προχώρησε στην εκπλήρωση του συγκεκριμένου αιτήματος αποδεικνύοντας τόσο το ενδιαφέρον του για τη νεολαία μας όσο και το σεβασμό του προς την εκπαιδευτική διαδικασία και τον αθλητισμό!


Καθοριστικό ρόλο στην άμεση διεκπεραίωση του αιτήματος, είχαν και οι ενέργειες του Διευθυντή του πολιτικού γραφείου του κ. Λιβανού, του κ. Παυσανία Αγρέβη ο οποίος με ιδιαίτερο ζήλο αλλά και αγάπη προς το σχολείο στο οποίο φοιτούσε ως μαθητής, φρόντισε να προχωρήσουν όλες οι εργασίες γρήγορα και αποτελεσματικά.


Είμαστε πεπεισμένοι πως, η κατασκευή του γηπέδου μας είναι μόνο η αρχή μιας εποικοδομητικής συνεργασίας με τον κ. Λιβανό και το επιτελείο του και θα τον έχουμε αρωγό στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουμε για την αναβάθμιση του σχολείου μας και την δημιουργία ενός χώρου εκπαίδευσης και πολιτισμού, αντάξιο της αξίας των μαθητών μας και της ιστορικής «Παλαμαϊκής Σχολής».

Αφήστε μια απάντηση