Ήρθε Αγρίνιο για να εγκαινιάσει γραφεία της «Πατριωτικής Ένωσης» ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Γραφεία στο Αγρίνιο διατηρεί πλέον η «Πατριωτική Ένωση», το κόμμα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, που θα συμμετάσχει στις εθνικές εκλογές.

Τα γραφεία μάλιστα, που βρίσκονται στην οδό Δεληγιώργη 29, εγκαινιάστηκαν σήμερα, Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, με τον παραδοσιακό αγιασμό.

Ο 85χρονος Πρόδρομος Εμφιετζόγλου παρέστη στα εγκάινια και έγινε δεκτός από φίλους του κόμματος του και τον συντονιστή του νομού Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρη Καραθάνο.

«Εύχομαι το γραφείο αυτό να γίνει μία κυψέλη που να μπορέσει να περάσει τα μηνύματά μας στην περιοχή και σε όλο τον κόσμο της Αιτωλοακαρνανίας. Εύχομαι και άλλοι άξιοι άνθρωποι να έρθουν κοντά μας, να πολεμήσουμε για την πατρίδα και την πίστη μας. Ιδιαίτερα τα νέα παιδιά να έρθουν κοντά μας. Για αυτά είναι ο αγώνας μας. Κύριος στόχος μας το δημογραφικό πρόβλημα. Στην τελευταία απογραφή ύστερα από 11 χρόνια έχουμε μείωση του πληθυσμού. Έτσι αν συνεχίσουμε θα μείνουμε μία ομάδα γερόντων, με ελάχιστα παιδιά. Δε θα μπορέσουν να καλύψουν τα μεγάλα προβλήματα μίας κοινωνίας γέρων. Θα φύγουν να πάνε στο εξωτερικό», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Εμφιετζόγλου.

agrinionews.gr

Αφήστε μια απάντηση