Ο Εργολάβος 93

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Πρώτα παρανομούν και μετά δεν μπορούν να δώσουν λύση

Αυτά που συμβαίνουν στο Δήμο Μεσολογγίου είναι άνευ προηγουμένου.. δημοτικοί υπάλληλοι τοποθετούν κολωνάκια παράνομα μετά από εντολή αντιδημάρχου… “για λίγα ψηφαλάκια”. Μετά από καταγγελία δημότη στην τεχνική υπηρεσία του δήμου η απάντηση που έλαβε ήταν η εξής:

Ο δημότης έχει δίκιο και κακώς τοποθετήθηκαν τα κολώνακια αλλά η υπηρεσία του δήμου δεν διαθέτει οργανωμένο συνεργείο (προσωπικό, οχήματα, εργαλεία, υλικά)κτλ..

Να ρωτήσουμε τους αρμόδιους όταν έγινε η τοποθέτηση υπήρχε το “οργανωμένο συνεργείο”; Υπήρχαν τα εργαλεία και τα υλικά; Η κοροϊδία που κάνετε τους δημότες κύριοι της δημοτικής αρχής θα την βρείτε μπροστά σας τον ερχόμενο Οκτώβριο. Τότε που όλοι θα σας γυρνούν την πλάτη…

Στο Δήμο Μεσολογγίου γίνονται έργα μόνο στα Social

Ο λαλίστατος κ. Λύρος εδώ και δύο χρόνια εξαγγέλλει συνεχώς στα Social Media έργα, τα οποία μετά δύο χρόνων δεν έχουν ολοκληρωθεί και απ’ότι φαίνεται δύσκολα να ολοκληρωθούν μέχρι την διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών του Οκτώβρη… και μιλάμε για απλά πράγματα!

Ο δρόμος που βρίσκεται δίπλα από τα γραφεία της Μητροπόλεως, αντί να ολοκληρωθεί αυτό το έργο ρίξατε πίσσα εντός χώρου ιδιωτικής επιχείρησης

Το θεατράκι μέσα Μαΐου και είναι ημιτελή και δεν προβλέπεται να ολοκληρωθεί ώστε να φιλοξενηθούν φέτος το καλοκαίρι οι πολιτιστικές εκδηλώσεις..

Το πριν και το τώρα για την Δ.Ε Οινιαδών…

Στην χειρότερη κατάσταση βρίσκεται η καθημερινότητα στη Δ.Ε. Οινιαδών, παρά την πληθώρα ατόμων που έχουν προσληφθεί «ρουσφετολογικα» από την δημοτική αρχή, η καθημερινότητα των δημοτών πάει από το κακό στο χειρότερο, με την χωρική αντιδήμαρχο να κάνει λόγο για ανεπάρκεια της ίδιας της δημοτικής αρχής.

Βέβαια η σύγκριση γίνεται με την προηγούμενη δημοτική αρχή και τον χωρικό αντιδήμαρχο Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος κατά γενική ομολογία ήταν παντού παρόν και έδινε λύσεις με πολύ αθόρυβη δουλειά καθώς και είχε προσφέρει πολλά στην καθημερινότητα των δημοτών.

Τέλος

Καλό σας βράδυ, ανανεώνουμε ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή…

Αφήστε μια απάντηση